Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vol Leven Bosbaden in het Jaarwiel | MIDWINTER 2024 | Nabij Hilversum

20 december @ 10:00 - 12:00

€30,00

Vol Leven Bosbaden in het jaarwiel | Samen in de natuur beleven

Sfeer impressie: Stiltewandeling met muzikale break van zachte tonen. We keren naar binnen en verwelkomen ons donker en ervaren de magie van het luisteren naar de stilte in onszelf. Welke zachte tonen kun je dan horen?

MIDWINTER 2024 op Vrijdag 20 december 2024
in Baarn van 10.00 tot 12.00 uur
(Midwinter valt op 21-12-24)

Wat is dat fijn, een hele ochtend in rust zijn tijdens een Vol Leven Bosbad. Offline, met alleen de vogels om je heen en maximaal 20 andere vrouwen.
In het bos zijn en de natuur optimaal meemaken op reis naar ontspanning, zelfliefde en compassie.
Met de natuur om je heen verbinden, met jezelf en met elkaar. In een serene en ongedwongen sfeer.
Verzorgd worden en tegelijkertijd zorgen voor jezelf. Want dat laatste doen we zo weinig. Voor ons zelf zorgen door rust te nemen, even offline zijn, niet bereikbaar en beschikbaar zijn.
Hoe fijn is het om een even geen mama te zijn, geen partner, geen collega, geen mantelzorger, gewoon alleen jezelf mogen zijn. In het Jaarwiel, oftewel rondom de seizoenswisselingen, het natuurlijke ritme.

Vier maal per jaar verzorgen wij, mijn collega Myrna en ik, een Vol Leven Bosbad. Rond de Zonnewende in de zomer, waarna de dagen weer gaan korten, rond de Herfstequinox, in de winter rond de Zonnewende en de dagen weer gaan lengen en in de lente rond de Lente-equinox. Tijdens de herfst- en lente equinox zijn de dag en nacht precies even lang. Hoe bijzonder is dat!

Het Vol Leven Bosbad is volledig afgestemd op het betreffende seizoen, haar typische sfeer en eigenheid, de magie van het moment in het jaarwiel, ofwel ons natuurlijk jaarritme. De natuur voedt ons. Letterlijk en figuurlijk. Door haar helende kracht zal ze je inspireren en helpen je juiste pad te kiezen. Of om te verteren wat verteerd mag worden. In de winter, rond de winterzonnewende organiseren we een stiltewandeling met daarbij een zachte, muzikale, energetische oefening.

Wat we gaan doen:
Gedurende 2 uur lopen we in stilte in het bos. We gaan bosbaden, oftewel, ons onderdompelen in de natuur. En dat heeft niets met water te maken, tenzij het regent. In een heel traag tempo, gaan we mindful door de natuur. We zetten al onze zintuigen in.
Je wordt uitgenodigd enkele fijne oefeningen te doen. Alles in verbinding met de natuur om je heen. Door deze zachte energie kun je meer connecten met jezelf en zal je gaan weten wat goed voor je is. De natuur werkt helend, dat weten we al duizenden jaren.

De stiltewandeling heeft een muzikale break van zachte tonen. We keren naar binnen en verwelkomen ons donker en ervaren de magie van het luisteren naar de stilte in onszelf. Welke zachte tonen kun je dan horen?

Jouw bijdrage is 32,50. Dit is inclusief thee en lekkers (biologisch en vegan).

Gegevens

Datum:
20 december
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€30,00

Locatie

Hilversum
Onze zachte-krachtplek aan de Zuiderheide
Hilversum, exacte adres volgt na aanmelding

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vol Leven Bosbaden in het Jaarwiel | MIDWINTER 2024
Wat is dat fijn, een hele ochtend in rust zijn tijdens een Vol Leven Bosbad. Offline, met alleen de vogels om je heen en maximaal 20 andere vrouwen. In het bos zijn en de natuur optimaal meemaken op reis naar ontspanning, zelfliefde en compassie. Met de natuur om je heen verbinden, met jezelf en met elkaar. In een serene en ongedwongen sfeer. Verzorgd worden en tegelijkertijd zorgen voor jezelf. Want dat laatste doen we zo weinig. Voor ons zelf zorgen door rust te nemen, even offline zijn, niet bereikbaar en beschikbaar zijn. Hoe fijn is het om een even geen mama te zijn, geen partner, geen collega, geen mantelzorger, gewoon alleen jezelf mogen zijn. In het Jaarwiel, oftewel rondom de seizoenswisselingen, het natuurlijke ritme.
30,00