Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwen Retraite La Palma | 22-29 November 2024

22 november 2024 @ 10:00 - 29 januari 2025 @ 10:00

Wauw, wat was de retraite van maart 2024 een bijzondere en magische reis! Vanzelfsprekend krijgt dat een vervolg en wel in november 2024.

Terwijl wij onze plannen al weer aan het maken voor de retraite van 22-29 november 2024 kun jij vast sfeer proeven onder ander via mijn persoonlijke of zakelijke pagina op Facebook en Instagram. Laat je inspireren door de mooie processen die zijn ontstaan.

Hier zijn alvast enkele indrukken van de deelneemster van dit voorjaar, binnenkort volgen hun reviews op onze websites;

“Ik ben wie ik ben, De waarheid ligt in mij, In stilte groei ik, In vertrouwen wandel ik mijn levenspad. ❤️🤸‍♀️ ♡Haiku deelneemster I.♡

“Het was een magische reis die ik maakte. Ik reisde zowel naar en op La Palma en vooral ook naar binnen.” ♡Citaat deelneemster B.♡

“Volle Maan Bosbad, Niet met je ogen zichtbaar, Een magisch gevoel.
Samen, zes vrouwen, Zeven dagen verbinding, Een hart vol inzicht.
Eerst was er spanning, Daarna de verwondering, Innerlijke rust.”

♡ Drieluik Haiku’s deelneemster L.♡

“Ik wist niet dat dít allemaal in mij zat”. ♡Quote deelneemster I.♡

De ultiéme kans om aan de hectiek van het dagelijkse leven te ontsnappen. Geef jezelf als vrouw deze kans om te herstellen, tijd voor jezelf te maken en te groeien tijdens onze exclusieve retraite week op het adembenemende eiland La Palma! Najaar 2024 en/of voorjaar 2025 plannen we opnieuw deze bijzondere retraite, waarin we je uitnodigen om deel te nemen aan een bijzonder reis naar innerlijke rust en transformatie. Deze retraite is speciaal samengesteld voor vrouwen die weten dat de natuur een helende kracht heeft op hun gezondheid en vitaliteit.

Het Canarische eiland La Palma, ook wel bekend als het “Mooie Eiland”, biedt een idyllische omgeving die perfect is voor een retraite. ‘La Isla Bonita’ geeft een unieke combinatie van bossen, zwarte stranden en vulkanische voelbare energie. We richten ons vooral op rust, ontspanning en het toevoegen van meer ontspanning. En vanuit daar, nieuwe mogelijkheden en perspectieven te ervaren om zelf toe te kunnen passen in het dagelijkse leven. Tijdens de retraite ga je o.a. een speciale stiltewandeling ervaren, waarbij je de gelegenheid krijgt om in volledige rust te genieten van de natuurlijke schoonheid van La Palma en de stilte binnenin jezelf te verkennen. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om je te verbinden met de groep vrouwen waarmee jij op reis bent.

Ga je mee op retraite?

 • Ontsnap aan de dagelijkse drukte en creëer een heilzame omgeving voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Laat je omringen door de rustgevende en helende energie van de natuur.
 • Ontmoeten van gelijkgestemden in een warme bedding van de kracht van vrouwen die samen komen waarin we delen en verbinden.
 • Neem de tijd en ruimte om naar binnen te keren en te luisteren naar je eigen behoeften en verlangens.
 • Vind innerlijke rust en balans in je leven te midden van de hectiek van alle dagen.
 • Geniet van momenten van stilte en verstilling om dieper in contact te komen met jezelf.
 • Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en gun jezelf de luxe van tijd en aandacht voor jezelf.
 • Laat je inspireren, leer nieuwe mogelijkheden en ontdek nieuwe perspectieven die je kunt toepassen in je dagelijks leven.
 • Kom los van je gewoontepatronen en doe eens iets geks! Maak plezier.
 • Geef jezelf de ruimte om te groeien en ontspannen fysiek, emotioneel, metaal en spiritueel niveau.
 • Laat je verwennen met heerlijk gezond eten, verzorging en ontspanning.
 • Geef jezelf de toestemming om zelfs helemaal niets te moeten en gewoon te zijn in het moment.
 • Laat jezelf onderdompelen in een veilige en liefdevolle omgeving waarin jij volledig mag zijn wie je bent.
 • Haal adem en Ontspan…

Innerlijke rust
Gedurende deze retraiteweek zullen we je als vrouw begeleiden op deze reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Door het aanbieden van een combinatie van natuurbelevingen, meditatiesessies, lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen gericht op de natuur, mindfulness en levensenergie. Alles wat wij aanbieden zal je ondersteunen om tools en technieken te leren om lichaam en geest te verruimen en innerlijke rust en balans te (her)vinden. Wij begeleiden je op elke stap van dit pad, zodat je optimaal kunt profiteren van deze unieke ervaring. Wij dragen elk op onze eigen wijze bij aan deze bijzonder reis naar innerlijke rust en transformatie. Wij vullen elkaar aan en onze zienswijzen vloeien moeiteloos in elkaar over om jullie optimaal bij te staan in deze retraite.

Gezonde Leefstijl
Gezonde leefstijl is een ander belangrijk aspect van ons aanbod. Wij richten ons onder andere op een balans van beweging, voeding en ontspanning. We gaan genieten van vegan/ vegetarische maaltijden die bijdragen aan het welzijn van je lichaam en geest. Door jezelf op een gezonde wijze te voeden, stimuleren we een reiniging en energieke staat van zijn, wat samensmelt met je algehele staat van zijn en ervaring tijdens deze retraite.

Ingrid
Ingrid is een expert in het laten ervaren van natuurbeleving en zal zich tijdens de retraite voornamelijk richten op het verbinden met de prachtige natuurlijke omgeving van La Palma. Ze zal je begeleiden bij het ervaren van de helende kracht van de natuur en je uitnodigen om bewust contact te maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Zij is als geen ander in staat om je een diepgaand contact te laten maken met jezelf via natuurbelevingen. La Palma kent zij op haar broekzak, dus ook de magische plekjes. Daarnaast heeft Ingrid een achtergrond als diëtiste.

Myrna
Myrna werkt met levensenergie en transformatieprocessen en richt zich tijdens de retraite vooral op het verkennen en ont-dekken van je eigen innerlijke levenskracht. Met behulp van diverse energetische oefeningen, ademhalingstechnieken, rituelen en creatieve uitnodigingen, zal Myrna je begeleiden bij het ontdekken en versterken van je levensenergie. Je gaat ervaren hoe deze energie stroomt en hoe jij je vitaliteit kunt vergroten. Myrna zal je met haar warme holistische blik bijstaan om een ​​dieper begrip te krijgen van de verbinding tussen je innerlijke wereld en hoe je deze harmonie kunt brengen met de wereld om je heen.

Unieke samenwerking
In de unieke samenwerking tussen Ingrid en Myrna ligt de focus op de uitwisseling van natuurbeleving en levensenergie en bieden wij je in deze retraite een holistische en transformerende ervaring aan. We geloven dat de natuur en de levenskracht beide een spiegel zijn van onze innerlijke wereld. Zo binnen, zo buiten. Onze samenwerking kenmerkt zich door een vanzelfsprekendheid in verbinden, ontspannen en in harmonie samenzijn met de natuur en elkaar. En dat werk aanstekelijk!

Een van de deelneemsters zei over ons:
“Myrna en Ingrid, wat een dreamteam. Als twee oermoeders hebben zij ons een
warm bad geboden. Niet betuttelend, maar vanuit kracht en levensenergie

Ga Je mee? Je vliegreis boek je zelf voor eigen kosten en voor je plekje op de retraite kun je bellen met Myrna voor meer informatie: 06-55628145

 

Gegevens

Begin:
22 november @ 10:00
Einde:
29 januari 2025 @ 10:00